De beste versie van jezelf

Voor veel mensen is de lente het favoriete seizoen. Ik hou er zelf ook erg van. Het geeft zo’n gevoel van nieuwe ronde, nieuwe kansen; een nieuw begin.  Het stimuleert en het geeft nieuwe positieve energie. Het licht en de warmte van de zon alleen al doen wonderen.

lentegevoelNa de winter komt de natuur weer tot leven met vrolijke noten van de vogels, heerlijke lentegeuren en frisse groene kleuren. Knoppen ontluiken, de tijd is rijp voor een nieuw begin. Stel je voor een nieuwe versie van jezelf verschijnt…. waarbij je verleden en wijze lessen geïntegreerd zijn…. en hebt losgelaten wat je niet meer nodig hebt zoals angsten, slechte gewoontes, negatieve gedachten enz. Een proces dat voortdurend in beweging is….

 

lammetjes

Omgeving

Daarbij speelt de omgeving ook een belangrijke rol. Net als in de natuur bestaat er een optimale omgeving voor jou om tot bloei te kunnen komen. Onder welke omstandigheden floreer jij het beste en durf je je te openen? De verbinding aan te gaan?

 

De beste versie van jezelf

Ik ben benieuwd hoe jij aankijkt tegen de lente en welke gedachten, gevoelens en ervaringen je graag met je meeneemt en wat je liever loslaat in de beste versie van jezelf. En wat is de juiste omgeving voor jou om tot bloei te komen? Welke mensen inspireren jou bijvoorbeeld?

 

Bovenstaande vragen kun je betrekken op zowel jouw privé- als werkomgeving of op relationeel gebied en jouw antwoorden helpen jou je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. En reken maar dat dat veel positieve energie oplevert.

 

Succes en leuk als je jouw reactie wilt delen. Fijne tweede paasdag!

Caroline

betrokken – betrouwbaar – empatisch – oplossingsgericht

LEVEN VANUIT JE KERN Praktijk voor Coaching en Therapie
Meer positieve energie en balans zakelijk en privé!
Effectieve Communicatie – Stresshantering – Zelfleiderschap

Twitter LinkedIn Google+