De match vinden tussen wie je bent en wat je doet is belangrijk

motiverenEen belangrijke voorwaarde voor een tevreden werknemer is dat je jezelf kan zijn op de juiste plek in de organisatie, zodat jouw talenten optimaal benut kunnen worden. Jouw oorspronkelijke kracht voelen in wat je doet geeft veel energie en kwaliteit en dat komt zowel de werknemer als het bedrijf ten goede.

Werkgevers zien steeds vaker het nut om werknemers te laten coachen om zo gemotiveerde en tevreden werknemers te krijgen, die vanuit hun eigen innerlijke kracht werken. Daarom voor u als werkgever bijzonder interessant om te investeren in een coachingstraject. Dat verdient zich dubbel en dwars terug. Neem geheel vrijblijvend eens contact op voor een oriënterend gesprek.

 


Annemiek Glazener, P&O-adviseur De Stichtse Hof, Vivium Zorggroep
“Ik had Caroline aanbevolen gekregen omdat zij al eerder met succes een coachingstraject begeleid had bij Vivium. Daarnaast had onze medewerker meteen al een goed gevoel na een eerste kennismaking met Caroline.

Caroline heeft onze medewerker op zeer vakkundige wijze gecoacht; ze heeft haar op een respectvolle manier bewust gemaakt van haar belemmerende factoren en daardoor een goed inzicht gegeven in zichzelf en haar functioneren.

We hebben na een periode van 6 maanden het verbetertraject op een positieve wijze kunnen afsluiten, waaraan Caroline een grote bijdrage heeft geleverd! Ik kan Caroline dan ook van harte aanbevelen.”


 

Coaching bij bedrijven is bv inzetbaar bij:

  • matchen van de juiste werknemer op de juiste plek
  • competenties ontwikkelen (bv om een volgende stap te maken)
  • effectieve communicatie
  • assertiviteit bevorderen
  • stresshantering
  • ziekteverzuim terugdringen
  • herstel en voorkoming van burnout
  • persoonlijke ontwikkeling
  • conflicthantering en mediation

In verband met privacy van de werknemer zullen er, in overleg met beide partijen, van te voren duidelijke afspraken gemaakt worden i.v.m. rapportage aan de opdrachtgever/werkgever. Een win-win situatie voor zowel coachee als werkgever.

Tarieven:
Voor een offerte op maat (voor eventueel meerdere werknemers) kunt u contact opnemen met Caroline Stofberg M 06 15 290 150

klik hier voor meer Referenties

lostlemonreferenties Coaching bij Bedrijven - LEVEN VANUIT JE KERN