groei en verandering

Groei en verandering

Ieder mens beschikt van nature over het vermogen tot groei en verandering. Toch kunnen er momenten in je leven zijn dat je het gevoel hebt vast te zitten. Wanneer dit een langere periode duurt kun je lichamelijke klachten krijgen en er zelfs ziek van worden. Wacht niet tot dat moment..

Passie en vitaliteit

De praktijk LEVEN VANUIT JE KERN helpt je om meer in contact te komen met je eigen kern. Je wordt je meer bewust van belemmerende patronen en overtuigingen en je ontwikkelt het vermogen om deze te veranderen. Het proces geeft je inzicht, verdieping en meer vrijheid om te worden wie je in wezen al bent. Je leeft bewuster met meer passie en vitaliteit, waarbij alle kanten van jezelf ruimte krijgen en dat geeft veel positieve energie en zorgt voor balans.

Bestuurder van je eigen leven

Weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, wat je tegenhoudt en waar je grenzen liggen. Hoe beter je jezelf kent en inzicht hebt in wat belangrijk voor je is, hoe meer je bestuurder wordt van je eigen leven. Dat overigens niet wil zeggen dat je alles in de hand hebt en altijd gelukkig bent. Verdriet, teleurstelling, tegenslag enz horen bij het leven en daarmee om leren gaan maakt je sterker. Het is belangrijk dat je naar je eigen gedrag kunt kijken en eigen verantwoordelijkheid neemt.

Ben je klaar voor de stap? Maak dan een  afspraak of lees verder op Persoonlijke coaching, Relatietherapie of Coaching bij bedrijven.

LEVEN VANUIT JE KERN