gelukkig 2019

Dankbaar en gelukkig 2019 in

Dankbaar

Terugkijkend op 2018 ben ik blij en dankbaar voor alle mooie (coachings)trajecten die ik heb mogen begeleiden en waarbij mensen zich hebben opengesteld en zich verder wilden ontwikkelen.

Dankbaar zijn leidt tot het opnieuw beleven van positieve ervaringen. 

dankbaar

Mijlpalen zijn er om te vieren

Natuurlijk ben ik ook dankbaar en trots op het behalen van mijn Master Work and Organizational Pyschology aan de Vrije Universiteit. Het is de kers op de taart na een behoorlijke inspanning om alles in 1 studiejaar af te ronden.

Daarnaast ben ik dit jaar 50 geworden, een mijlpaal, waar ik niet zo veel voor heb hoeven doen behalve goed voor mijzelf zorgen natuurlijk. Haha. Ik kan wel zeggen dat we dit alles uitgebreid gevierd hebben.

Ik ben benieuwd waar jij dankbaar voor bent en wat jouw hoogtepunten zijn als je terugkijkt op 2018, zodat je dankbaar en gelukkig 2019 in kan gaan.

Vergeet jezelf niet de vraag te stellen waar je positieve energie van krijgt en zorg dat je hier voldoende tijd voor vrij maakt in het nieuwe jaar. Het is essentieel om na inspanning te zorgen voor ontspanning en zo weer op te laden. In ieder geval wens ik je een inspirerend, dankbaar en gelukkig 2019 met veel positieve energie!

gelukkig 2019

Caroline

PS: Zie ook mijn eerdere blog over de voordelen van Dankbaarheid.

betrokken – betrouwbaar – empatisch – oplossingsgericht

LEVEN VANUIT JE KERN Praktijk voor Coaching en Therapie
Meer positieve energie en balans zakelijk en privé!
Effectieve Communicatie – Stresshantering – Zelfleiderschap

Twitter LinkedIn Google+