lostlemon

 

Mw D. Koppenol, partner bij LostLemon, Haarlem

 

Caroline is een heerlijk, open, communicatief mens en zeer deskundig in haar vak.
Zowel voor de opdrachtgever als de medewerker ben je duidelijk in hetgeen wat je gaat doen, zodat de verwachtingen voor alle partijen vooraf helder zijn.
Onze medewerkers hebben je als vriendelijk, open, grappig en deskundig ervaren.
Wij hebben het prettig gevonden dat je na het afsluiten van een coaching traject een korte evaluatie geeft, waarbij de medewerker in de cc wordt meegenomen.
Wat het een medewerker heeft gebracht staat goed in verhouding met de kosten.
Het is voor ieder mens heerlijk om af en toe gecoacht te worden. Heb je dat nodig dan adviseren wij Caroline.
Een persoonlijke note van een medewerkster: Ik zou persoonlijk nog willen toevoegen dat ze bijzonder goed inlevingsvermogen heeft en empathisch is. Vakvrouw met gevoel!

referenties www.levenvanuitjekern.nl

 

 

Mw drs. M. Brüning, directeur Vivium Zorggroep regio Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen

 

Beste Caroline,

  • je  werkt systematisch en secuur;
  • als opdrachtgever wist ik altijd waar ik aan toe was omdat je regelmatig terugkoppelt met behoud van privacy van de medewerker;
  • en het belangrijkste: medewerker is er enorm mee geholpen en ik zie dat zij haar werk anders uitvoert, waardoor zij het ‘makkelijker’ heeft;
  • je doet niet meer dan nodig: de medewerker wordt aan het werk ‘ gezet’  waardoor het effect groot is en de kosten blijven daardoor acceptabel;
  • ik zou jouw praktijk zeker aanbevelen.

 

Annemiek Glazener, P&O-adviseur De Stichtse Hof, Vivium Zorggroep
“Ik had Caroline aanbevolen gekregen omdat zij al eerder met succes een coachingstraject begeleid had bij Vivium. Daarnaast had onze medewerker meteen al een goed gevoel na een eerste kennismaking met Caroline. Caroline heeft onze medewerker op zeer vakkundige wijze gecoacht; ze heeft haar op een respectvolle manier bewust gemaakt van haar belemmerende factoren en daardoor een goed inzicht gegeven in zichzelf en haar functioneren. We hebben na een periode van 6 maanden het verbetertraject op een positieve wijze kunnen afsluiten, waaraan Caroline een grote bijdrage heeft geleverd! Ik kan Caroline dan ook van harte aanbevelen.”

 

Vrouw, 55 jaar, (coaching op het gebied van werk (communicatie)
“Hallo Caroline, deze rozen zijn voor jou omdat ik blij ben met ons eindresultaat. Zonder jouw hulp was ik nooit zover gekomen. Dank voor je steun, je vertrouwen, je luisterend oor en coachingskwaliteiten. Ik heb mij altijd goed en veilig bij je gevoeld en kon geheel mijzelf zijn. En als persoon ben je heel lief en hartelijk. Mijn doel is bereikt en mijn werkgever is blij met het eindresultaat en ik ben super blij. Ik heb veel geleerd en dat pas ik ook toe in de praktijk. Dank voor alles.” Diny

 

Vrouw, 52 jaar (coaching op gebied van werk)
“Ik heb veel gehad aan onze gesprekken. Ik voel mij van binnen nu anders, zie dingen met minder angst tegemoet. Ik merk het in de praktijk, pas het dagelijks toe en ik moet zeggen, dat gaat heel goed. Ben wel trots op mijzelf. Ik kan de hele wereld aan! Zo voel ik mij nu. Bedankt voor de wijze lessen…”

 

Vrouw, 50+ (coaching op het gebied van werk)
“Ik heb voor de praktijk “LEVEN VANUIT JE KERN” gekozen vanwege de visie en insteek. Maar ook vanwege de eerste kennismaking met Caroline. Een oorspronkelijke, (opr)echte, intens betrokken vrouw. Een vrouw die ik ervaren heb als iemand die werkelijk betrokken is.

Die keuze voor Caroline om mij te begeleiden in mijn zoektocht is een goede gebleken. Ik heb de sessies als leerzaam en prettig ervaren.

Een blik in mijzelf, met ondersteuning om te komen tot de kern en kracht van “mijn zijn”. Ik heb nieuwe tools om te kunnen reageren; om mijzelf bij blokkades “bij het nekvel te pakken” en in gang te zetten. Mijn doel, zal altijd een punt van aandacht blijven. Mijn kern is goed, dat heb ik nu wel geleerd, maar de vertaling naar anderen is een punt van aandacht.

Maar dán denk ik terug aan onze sessies, hoor jouw stem weer Caroline, die mij op het “actie”-pad zet; mij weer kracht biedt om mijzelf te laten zijn, als het even niet meezit in gesprekken waarin ik mijzelf – “mijn keuze” heb ik geleerd (!) – wil laten zien en horen.

Dank Caroline voor een hele fijne en goede “kennismaking”, in de breedste zin van het woord: een kennismaking naar mijzelf, een kennismaking naar mijn kern, een kennismaking naar ons samen.”