Een aantal cliënten/opdrachtgevers schreven hun ervaringen op en met hun toestemming mocht ik deze publiceren:

Vrouw, 50 jaar (coaching op gebied van werk)
“De combinatie van coaching en reflectie sprak mij enorm aan. Ik heb de sessies als heel fijn en soms intensief ervaren maar vooral inspirerend. Ik durf nu meer in mijn kracht te staan. Mijn doel is absoluut bereikt. Ik geloof weer in mijzelf, straal ook weer zelfvertrouwen uit. En sta veel meer met beide benen op de grond. Ik laat mij niet meer meevoeren in een emotionele spiraal. Een dikke 9 geef ik de sessies.”

 

Michel, 50 jaar
“De sessies heb ik als zeer positief ervaren, ook door van binnen naar buiten te kijken i.p.v. van buiten naar binnen. Ik ben mij veel bewuster van mijn kernwaarden en geef ook mijn grenzen beter aan. Ik maak het hierdoor voor mezelf een stuk makkelijker omdat ik op mijn kernwaarden kan terugvallen. Mijn doel is zeker bereikt. Je bent een zeer fijn persoon om mee te praten.” 

 

Vrouw, 40 jaar
“Ik heb jou gevonden via google en jouw website en boodschap spraken mij erg aan. Ik heb de sessies als erg fijn ervaren en heb veel bruikbare inzichten gekregen, die ik nu in de praktijk breng. Het sparren over inzichten en het van mij af kunnen praten heeft me erg goed gedaan.

Ik ben me nu veel bewuster van mijn eigen persoonlijkheid en de ruimte die ik nodig heb. Ik kan nu ook beter bij mijn standpunt blijven en laat me minder snel verleiden tot iets te doen waar ik zelf niet achter sta of wat niet goed voelt. Ben me veel bewuster van mijn gedrag en durf ook te zeggen wat ik wil. Ik pak de ruimte ook die ik nodig heb. Schrijf de dingen op en kijk er nu ook met andere ogen naar. Dat helpt me ook in het versterken van mijn eigen mening. Ik vind mezelf het waard, om mijn eigen leven te leiden.

Dankjewel voor alle inzichten en adviezen. Je hebt me absoluut een zet de goede richting in gegeven, en nu moet ik gaan doorpakken.”

 

Man, 43 jaar
“De gesprekken met jou waren prettig en nuttig Caroline. Door jouw persoonlijkheid en wijze van vragen ontstaat er vrijwel direct een open en vertrouwelijke sfeer. In korte tijd heb ik weer veel over mezelf geleerd. Ik dacht dat de kernwaarden vinden een hele opgave zou zijn. Dat viel heel erg mee. Ik heb echt het idee dat de waarden die we hebben benoemd, mijn waarden zijn. Dat is een hele prettige houvast. Mijn Berg zit in mijn hoofd. Daarnaast heb je hulpmiddelen gegeven waarmee ik aan de slag kan en ook ben gegaan. Dat helpt absoluut. ”

 

Diana Koppenol, partner bij Lost Lemon
“Caroline is een heerlijk, open, communicatief mens en zeer deskundig in haar vak. Zowel voor de opdrachtgever als de medewerker ben je duidelijk in hetgeen wat je gaat doen, zodat de verwachtingen voor alle partijen vooraf helder zijn. Onze medewerkers hebben je als vriendelijk, open, grappig en deskundig ervaren. Wij hebben het prettig gevonden dat je na het afsluiten van een coaching traject een korte evaluatie geeft, waarbij de medewerker in de cc wordt meegenomen. Wat het een medewerker heeft gebracht staat goed in verhouding met de kosten. Het is voor ieder mens heerlijk om af en toe gecoacht te worden. Heb je dat nodig dan adviseren wij Caroline. Een persoonlijke note van een medewerkster: Ik zou persoonlijk nog willen toevoegen dat ze bijzonder goed inlevingsvermogen heeft en empathisch is. Vakvrouw met gevoel!”

 

Vrouw, 55 jaar
“De praktijk werd mij aanbevolen door een kennis. Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Ik voelde me vanaf het begin op m’n gemak. De sfeer was goed, de gesprekken, waarin humor zeker niet ontbrak, waren open en eerlijk. 

Ik sta nu weer positiever in het leven en kan weer genieten; ik heb meer zelfvertrouwen en energie en durf weer dingen te ondernemen zonder bang te zijn dat er iets fout gaat. Ik wilde ook weer tevreden kunnen zijn met mezelf en het leven zoals het nu is. Ik denk dat ik kan zeggen dat m’n doel bereikt is.

Nogmaals heel erg bedankt Caroline, de handvatten die je me meegegeven hebt waren goud waard!

Groeten,
Petra”

 

Vrouw, 49 jaar
“Ik ben bij deze praktijk gekomen door een zeer positieve ervaring van mijn echtgenoot bij jou. Ik vond de sessies open en verhelderend. Ik was het spoor even bijster en naar aanleiding van jouw handvaten zag ik de route weer duidelijk. Ik probeer mij meer bewust van mijn gedrag, gedachten en reacties te zijn. Ik heb mijn doel bereikt. Ik weet waar ik sta en kan de toekomst beter loslaten. Dat geeft mij mijn rust terug.

Via deze weg wil ik je bedanken voor je luisterend oor, je positiviteit en je geweldige attente laatste afspraak voor mijn gesprek waar ik eerst zo tegenop zag, maar daar positief en sterk doorheen ben gekomen. Caroline, het ga je goed!!”

 

Vrouw, 48 jaar
“Je bent goed om in korte tijd de positieve dingen boven te halen bij de ander. De sessies waren een (rust-) moment voor mijzelf. Een moment van bezinning, terugkoppeling en feedback t.a.v. mijn huiswerkopdrachten. Ik heb jou ervaren als betrokken, positief, opbouwend en eerlijk.”

Karin

 

Vrouw, 33 jaar
“Vanwege positieve ervaringen van mijn zus ben ik bij jou gekomen. Ik heb de sessies als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik kan nu accepteren dat ik nog niet alles weet en dat ik begonnen ben aan een nieuwe weg vol met nieuwe ontwikkelingen. Ik geef mezelf nu meer ruimte. Daarnaast heb ik geleerd dat het goed is om aan te geven wat ik nodig heb om goed te functioneren. Ik wil je graag bedanken voor je hulp en ook voor jouw laatste blog. Erg herkenbaar en fijn om nog eens te lezen.”

Kirsten

 

Man, 48 jaar
“Nabijheid en werkwijze waren voor mij belangrijke factoren om voor deze praktijk te kiezen. Ik heb de sessies als prettig, open en waardevol ervaren. Mijn denkwijze is nu meer open minded. Ik ben mij bewuster van mijn gedrag en maak mij minder druk. Mijn doel is absoluut bereikt. Ik beveel Caroline iedereen aan, die zaken op een rij wil krijgen in werk en privé.”

Groet,

Marcel

 

Vrouw, 65 jaar
“Prima begeleiding, had ik veel vertrouwen in en ging op een rustige positieve manier. Ik durf nu weer een stukje snelweg op, wat eerst niet ging.

Ben me meer bewust van mijn gedrag doordat ik de dingen meer achter me kan laten en niet meer zo strijdbaar ben. Ik let ook goed op lichamelijke verschijnselen tijdens het rijden en kan daar beter mee om gaan. Ik voel mij rustiger.

Mijn doel om de snelweg op te gaan is bereikt maar ik moet er wel aan blijven werken.

Ik beveel deze praktijk zeker aan. Ik heb het een fijne begeleiding gevonden.”

 

Man, 54 jaar
“Mijn vriendin maakte mij 2 jaar terug attent op jouw website, en nu was ik zover. Heb eerst wat veldonderzoek gedaan via internet maar jouw site sprak me altijd al aan, ook na een vernieuwing enige tijd terug: fris gevoel, vakkundig.

Vanaf het begin heb ik me ’thuis’ gevoeld bij de sessies. Na eerdere pogingen voor het eerst het gevoel dat ik er echt mee opschoot en ook nog in een te overziene periode; niet het gevoel dat het eindeloos zou kunnen gaan duren. En veel feedback en meedenken van jouw kant wat voor mij heel prettig was.

Het heeft me opgeleverd dat ik meer vertrouwen heb om mezelf te uiten, op mijn eigen manier. Dat ik me mag, en zelfs ‘moet’, laten horen en dat dat de moeite waard is. En dat ik mijn gevoelens en gedachten open gooi om de relatie niet te verliezen.

Voel me in het algemeen minder onzeker om me te uiten, ook in het werk merk ik dat. Er zit beweging in, ook naar de relatie met mijn zoon en is het nodig om me daarvan bewust te blijven en ermee door te gaan. Dat zal me een prettiger mens maken.

Mijn doel is voorlopig bereikt en nu is het aan mij om er aan te blijven werken.
En zonodig kom ik terug voor een APK bij jou.”

Gerrit

 

Man, 22 jaar
“In het begin vond ik het erg moeilijk om open en eerlijk te zijn in de sessies, waardoor voor mijn gevoel er te langzaam resultaten werden behaald. Maar door juist de sessies te volgen, merkte ik dat ik met een soort opluchting en fris hoofd weer naar huis ging. Het voelde vertrouwd, waardoor ik het idee had dat ik eens eerlijk naar mezelf kon kijken.

Ik wil je bedanken voor het vertrouwen en het inzicht dat je mij hebt gegeven.”

Paul Veen

 

Vrouw 54 jaar
“Ik heb voor deze praktijk gekozen omdat de website mij aansprak en ik het gevoel had dat ik met mijn probleem op de juiste plek zou zijn. Ik vond het verhelderend. De gesprekken gaven mij inzicht in de manier waarop ik tegen bepaalde dingen aankijk. Ik kan meer loslaten. Ik denk dagelijks na over de manier waarop ik op bepaalde zaken reageer en ben op jouw aanraden met mindfulness bezig en merk dat dat al meer rust geeft.

Ik wil je nog bedanken voor de prettige gesprekken. Ik vond de sfeer en de manier waarop je het gesprek onderhoudt heel aangenaam.”

Hartelijke groet,
Frédérique

 

Vrouw 49 jaar
“Bij de intake voelde ik meteen dat er een klik tussen ons was en ik ben erg blij dat ik toen besloten heb bij jou in therapie te gaan.  Tijdens de sessies voelde ik mij veilig en het was fijn te mogen ervaren dat alles er mocht zijn: mijn tranen, mijn wanhoop, mijn boosheid, het kleine kind in mij, maar ook mijn humor. Ik heb veel inzichten gekregen, ben beter gaan communiceren, geniet meer van kleine dingen en heb belangrijke beslissingen genomen. Van hieruit ga ik verder met mijn proces. Dank je wel voor al je steun, geduld, stimulans, betrokkenheid, warmte en echtheid!

Caroline, ik wens je alle goeds toe.”

Cécile

 

Vrouw 36 jaar
“Ik heb veel aan de sessies gehad. ‘De gehusselde puzzel, past weer goed in elkaar!’

Een heleboel inzichten heb ik gekregen: Ik ben me veel bewuster van mijn gedrag, herken het, kan er dan ook wat aan doen indien nodig.

Ik heb geleerd me kwetsbaar op te stellen, hulp te vragen, de ontspanning weer te vinden en er vooral sterker uit te komen dan ik erin ging.

Mijn doel is bereikt. Ik sta weer positief in het leven en heb er weer zin in!

Ik heb onze sessies als erg prettig ervaren en zou je ook absoluut aanraden als coach bij vrienden/ bekenden. Dank nogmaals!”

Larissa Houwing

 

mw drs. M. Brüning, directeur Zorggroep Vivium regio Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen

Beste Caroline,

  • je werkt systematisch en secuur;
  • als opdrachtgever wist ik altijd waar ik aan toe was omdat je regelmatig terugkoppelt met behoud van privacy van de medewerker;
  • en het belangrijkste: medewerker was er enorm mee geholpen en ik zie dat zij haar werk anders uitvoert, waardoor zij het ‘makkelijker’ heeft;
  • je doet niet meer dan nodig: de medewerker wordt aan het werk ‘ gezet’  waardoor het effect groot is en de kosten blijven daardoor acceptabel;
  • ik zou jouw praktijk zeker aanbevelen.

 

Annemiek Glazener, P&O-adviseur De Stichtse Hof, Vivium Zorggroep
“Ik had Caroline aanbevolen gekregen omdat zij al eerder met succes een coachingstraject begeleid had bij Vivium. Daarnaast had onze medewerker meteen al een goed gevoel na een eerste kennismaking met Caroline.

Caroline heeft onze medewerker op zeer vakkundige wijze gecoacht; ze heeft haar op een respectvolle manier bewust gemaakt van haar belemmerende factoren en daardoor een goed inzicht gegeven in zichzelf en haar functioneren.

We hebben na een periode van 6 maanden het verbetertraject op een positieve wijze kunnen afsluiten, waaraan Caroline een grote bijdrage heeft geleverd! Ik kan Caroline dan ook van harte aanbevelen.”

 

Man, 53 jaar
“De opbouw en verwoording van de website LEVEN VANUIT JE KERN sprak mij aan. Het voelde veilig… Ik heb de sessies als prettig en zinvol ervaren. Caroline luisterde goed naar mijn behoeftes. Daar waar nodig werd ik op goede en zachte wijze ‘gecorrigeerd’.

Mijn nieuwe inzichten zijn zeer belangrijk voor mij: minder negatief beoordelend naar mijzelf, milder naar anderen, geduldiger en ‘luchtiger’ in het leven staan. Geen doemscenario’s meer bedenken. Meer innerlijke kracht en dat maakt mij vrolijk!

Met mijn toegenomen zelfvertrouwen merk ik dat ik soepeler door het leven ga. Mijn doel is absoluut bereikt.”

Olaf

 

Vrouw, 55 jaar (coaching op het gebied van werk (communicatie)

“Hallo Caroline,

Deze rozen zijn voor jou omdat ik blij ben met ons eindresultaat. Zonder jouw hulp was ik nooit zover gekomen. Dank voor je steun, je vertrouwen, je luisterend oor en coachingskwaliteiten. Ik heb mij altijd goed en veilig bij je gevoeld en kon geheel mijzelf zijn. En als persoon ben je heel lief en hartelijk. Mijn doel is bereikt en mijn werkgever is blij met het eindresultaat en ik ben super blij. Ik heb veel geleerd en dat pas ik ook toe in de praktijk. Dank voor alles.”

Diny

 

Vrouw, 52 jaar (coaching op gebied van werk)
“Ik heb veel gehad aan onze gesprekken. Ik voel mij van binnen nu anders, zie dingen met minder angst tegemoet. Ik merk het in de praktijk, pas het dagelijks toe en ik moet zeggen, dat gaat heel goed. Ben wel trots op mijzelf. Ik kan de hele wereld aan! Zo voel ik mij nu. Bedankt voor de wijze lessen…”

 

Vrouw, 31 jaar
“Na het lezen van de website heb ik voor deze praktijk gekozen omdat ik er een goed gevoel bij had. Daarbij sprak het mij aan dat de therapie/coaching oplossings- en doelgericht is. Ik had op dat moment echt behoefte aan doelgerichte coaching, dus vandaar mijn keuze voor LEVEN VANUIT JE KERN.

Ik heb nieuwe inzichten gekregen m.b.t. mijn waarden, behoeften en belemmeringen en hoe ik hier door middel van nieuwe overtuigingen beter mee om kan gaan. Ook vind ik het prettig dat ik handvaten heb gekregen om in lastige situaties, waarbij ik het moeilijk vind om aan te geven dat ik mij b.v. ergens niet prettig bij voel, op een juiste manier zonder oordeel kan reageren.

Voor nu is mijn doel bereikt al kan ik mij soms nog wel eens erg onzeker voelen, maar dit zal denk ik nog wel even tijd nodig hebben om hier verder in te groeien. Ik voel me in ieder geval een stuk beter en kan weer lachen en meer genieten.

Caroline ik wil je bedanken voor de prettige sessies, ik heb deze als zeer positief ervaren. Je hebt mij tevens het gevoel gegeven dat ik altijd bij je terecht kan en dat vind ik een prettig idee. Dit goede gevoel geeft mij ook de mogelijkheid om heel makkelijk contact op te nemen als ik weer behoefte heb aan een gesprek. Er is voor mij dan ook geen drempel om weer hulp te vragen en dat vind ik fijn.”

 

Vrouw, 21 jaar
“Ik heb de sessies als heel prettig ervaren. Ik ben dingen tegengekomen waar ik langer tegenaan liep en mee aan de slag kon.

Ik ben dichter bij mezelf gekomen. Ik merkte soms dat bepaalde dingen mij heel erg raakten, die ik eerder niet toeliet.
Ik vond het prettig dat ik niet altijd naar je toe ging met het idee waar ik het over wilde hebben. Je stelde de juiste vragen en zo kwam toch wel naar boven wat mij dwars zat die week.
Ik ben tevreden over wat ik heb bereikt, omdat het mij verder helpt in het dagelijks leven.”

 

Vrouw, 50+ (coaching op het gebied van werk)
“Ik heb voor de praktijk “LEVEN VANUIT JE KERN” gekozen vanwege de visie en insteek. Maar ook vanwege de eerste kennismaking met Caroline. Een oorspronkelijke, (opr)echte, intens betrokken vrouw. Een vrouw die ik ervaren heb als iemand die werkelijk betrokken is.

Die keuze voor Caroline om mij te begeleiden in mijn zoektocht is een goede gebleken. Ik heb de sessies als leerzaam en prettig ervaren.

Een blik in mijzelf, met ondersteuning om te komen tot de kern en kracht van “mijn zijn”. Ik heb nieuwe tools om te kunnen reageren; om mijzelf bij blokkades “bij het nekvel te pakken” en in gang te zetten. Mijn doel, zal altijd een punt van aandacht blijven. Mijn kern is goed, dat heb ik nu wel geleerd, maar de vertaling naar anderen is een punt van aandacht.

Maar dán denk ik terug aan onze sessies, hoor jouw stem weer Caroline, die mij op het “actie”-pad zet; mij weer kracht biedt om mijzelf te laten zijn, als het even niet meezit in gesprekken waarin ik mijzelf – “mijn keuze” heb ik geleerd (!) – wil laten zien en horen.

Dank Caroline voor een hele fijne en goede “kennismaking”, in de breedste zin van het woord: een kennismaking naar mijzelf, een kennismaking naar mijn kern, een kennismaking naar ons samen.”

 

Vrouw, 59 jaar
“Ik wil je graag nog bedanken voor de fijne gesprekken die wij gevoerd hebben. Jij hebt mij een luisterend oor geboden en met warme aandacht op mij gereageerd waardoor ik me zekerder voel van mezelf en me niet uit m’n evenwicht laat brengen door anderen. Ik ben mij ook bewust geworden dat ik heel sterk ben. Mijn doel is meer dan bereikt. Als ik ooit weer eens geestelijke feedback nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.”

Hartelijke groeten,

Willeke

 

Man, 48 jaar
Caroline,
“Jij bent een prettige vrouw gebleken om mee te “werken” en hebt op een correct zakelijke manier de sessies naar een dusdanig hoog niveau weten te brengen door mij per sessie meerdere keren op scherp te zetten en een spiegel voor te houden.

In de dagelijkse praktijk merk ik dat ik dingen nu anders verwerk en doe. Ik ben heel veel stappen verder gekomen en in rustiger vaarwater beland. In dat opzicht kan je wel zeggen dat mijn doel bereikt is. Een aanrader voor andere mensen om deze therapie te volgen.

Ik wil je dan ook meer dan bedanken voor de tijd die je in mij hebt gestoken.”

Groet,

Ron

 

Man, 34 jaar (coaching op het gebied van werk)
“Via mijn vriendin, die ook een aantal sessies bij jou gevolgd heeft en dit als positief ervaren heeft, ben ik bij jou terechtgekomen.

Ik heb de sessies als prettig ervaren. Ik heb er zeker wat aan gehad. De meeste inzichten in mezelf waren er wel, maar het is lastig om ze op een rijtje te zetten en dan ook nog prioriteit te geven. Dat is nu wel beter gelukt. Ik merk verbetering in de dagelijkse praktijk. Ik ben meer voor mezelf aan het opkomen en ben me bewust van de valkuilen die ik voor mezelf graaf (en ontwijk deze nu zo veel mogelijk). Mijn uiteindelijke doel is nog niet behaald, maar daar ben ik druk mee aan de slag. Door deze sessies is het behalen van mijn doel wel een stuk dichterbij gekomen.

Nogmaals bedankt.”

 

Vrouw, 31 jaar (coaching op gebied van werk)
“Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. De tijd was zo om. Ik ben mij veel meer bewust van mijn valkuilen en de daarbij behorende uitdagingen. Ik merk dat ook in de dagelijkse praktijk: ik weet beter hoe ik moet reageren op voor mij lastige situaties en zit daardoor ook lekkerder in mijn vel. Mijn doel is bereikt.”

Mireille

 

Vrouw, 47 jaar
“Ik heb de sessies vanaf het begin als goed en helend ervaren. Je bent als therapeut zeer toegankelijk voor mij en ik heb mij meteen durven overgeven. Verder vind ik dat je mij erg in mijn waarde liet en weinig veroordelend was, dat voelde erg prettig.

Ik heb er zeker veel aan gehad. Het inzicht wat mij het meest zal bijblijven is toch wel dat ik weer opnieuw heb ervaren dat alle gevoelens er gewoon mogen zijn en dat het goed is wie ik ben. Doordat er een blokkade weg is (ik denk die van rond mijn eerste jaren) durf ik veel meer risico te nemen in te zijn wie ik ben. De afgelopen week zijn er diverse gebeurtenissen geweest waarbij ik vroeger ‘ja’ had gezegd en nu gewoon ‘nee’ zei, zonder daar schuld- of andere loyaliteitsgevoelens bij te hebben. Ik was mij daar zeer van bewust en voelde wel een lichte angst (om afgewezen te worden) maar tegelijkertijd gaf het heel veel voldoening om te mogen zijn wie ik ben en ook te zeggen: nee, dat durf of kan ik niet of daar heb ik geen zin in.

Ook kan ik veel beter om gaan met boosheid  en ik ben de afgelopen weken daar vol in gaan zitten en kwam uiteindelijk bij veel verdriet en daarna bij veel blijdschap uit (ex-partner/scheiding). Dit alles is nu meer in harmonie aan het komen en voelt veel minder angstig en ga het bijna als een uitdaging zien om al die emoties te laten zijn voor wat het is en hoef het niet meer weg te redeneren. Toen ik dat wel weer een keer deed in de afgelopen week, kon mijn partner mij daar op wijzen en ik kon dit ook aanhoren en de redenaties weglaten en meer gaan voelen.

Mijn doel is bereikt. Ik wilde graag meer tot mijn kern komen en creatiever worden. Meer mijn wensen en verlangens vorm geven.

Beste Caroline, je bent een zeer integere therapeut waarbij ik mij erg op mijn gemak voelde. Ik zou je zeker aanraden bij andere mensen en ik wens je alle goeds!”

 

Man, 20 jaar
“Ik ben sterker in mij zelf gaan geloven en heb meer het gevoel gekregen dat ik oké ben en dat andere mensen dat ook vinden. Ik ben gelukkiger en heb mijn energie/ wilskracht weer terug. Mijn doelen zijn bereikt.”

 

Vrouw, 51 jaar
“Ik heb de sessies als heel positief en plezierig ervaren in een prettige omgeving waar ik me op mijn gemak voelde. Ik voel mij minder onzeker en ben meer in balans. Ik heb er dagelijks profijt van, ben duidelijker in het communiceren geworden. Zeker bewuster in mijn gedrag. Ik vind het fijn dat we in zeer korte tijd zoveel bereikt hebben. Je wist het op een heel prettige manier voor mij neer te zetten. Dank hiervoor.”

Marjolein

Klik op de link om meer te lezen:

Man, 39 jaar
“…Tussen de 30 en de 40 voelt het leven wel eens aan als een Rollercoaster: je wordt geleefd, geen tijd om te relaxen, druk,druk,druk………..met alle lichamelijke en geestelijke gevolgen…
“..De sessies met Caroline zijn prettig, open en eerlijk. Geen zweverig gedoe.”

Vrouw 39 jaar
“…In deze sessie is er heel veel duidelijk onverwerkt verdriet naar buiten gekomen, ik had zelf echt nooit verwacht dat ik juist naar dat punt uit mijn leven terug zou keren, dacht dat dit al goed afgesloten was…”
“…Ik denk achteraf wel dat deze blokkade uit de weg geholpen moest worden zodat ik weer verder kon en, toeval of niet,…..sindsdien voel ik me erg gelukkig en gaat het me privé meer dan goed, ik kan wel zeggen beter dan ooit!”

Vrouw, 25 jaar
“…Wegens o.a. lichamelijke klachten, zoals regelmatig migraine e.d., ben ik bij Caroline terecht gekomen….”
“.. Ik heb geleerd ervaringen uit het verleden beter los te laten en heb geleerd meer voor mezelf op te komen, zonder hier achteraf een schuldgevoel bij te krijgen.”

Vrouw, 21 jaar
“…Ik had het gevoel continue te moeten voldoen aan verwachtingen die anderen van mij hadden…”
“…Ik heb mezelf veel beter leren kennen en ben me meer bewust van mijn gedrag. Hierdoor kan ik sneller schakelen en situaties anders aanpakken…”.

Vrouw, 30 jaar
“…Ik ben bij Caroline terecht gekomen, omdat ik me al een paar maanden zó rot voelde…” “…Uiteindelijk voel ik me nu weer in evenwicht. Ik ken mezelf beter. Ik weet beter wat ik wil.”