Vrouw, 39 jaar 
“Allereerst wil ik je nog eens hartelijk bedanken voor de zeer bijzondere sessies die we gehad hebben. Hoewel alweer enige tijd geleden, zijn een aantal zaken me heel goed bijgebleven; deze hebben grote indruk op me gemaakt.

Allereerst was daar het tekenen…enigszins sceptisch was ik hier aanvankelijk over maar tot mijn grote verbazing kwamen hier, precies zoals je gezegd had, heel treffende, symbolische dingen uit die direct verband hielden met het ’thema’ wat we gedefinieerd hadden.

Vervolgens de ‘reis’ door de verschillende ruimtes. De manier waarop je me hierdoor heen hebt geholpen vond ik ook heel erg bijzonder, ik weet nog precies wat ik bij de verschillende ‘kamers’ voelde.

Tenslotte natuurlijk de regressie en dan met name de laatste keer. In deze sessie is er heel veel duidelijk onverwerkt verdriet naar buiten gekomen, ik had zelf echt nooit verwacht dat ik juist naar dat punt uit mijn leven terug zou keren, dacht dat dit al goed afgesloten was.

Klaarblijkelijk was dit toch niet het geval en was het nodig dat dit de ruimte kreeg ook al had het niet direct te maken met het oorspronkelijke thema. Ik denk achteraf wel dat deze blokkade uit de weg geholpen moest worden zodat ik weer verder kon en, toeval of niet,…..sindsdien voel ik me erg gelukkig en gaat het me privé meer dan goed, ik kan wel zeggen beter dan ooit! Veel succes met je praktijk.”

meer referenties LEVEN VANUIT JE KERN