“Ik ben bij Caroline terecht gekomen, omdat ik me al een paar maanden zó rot voelde. Ik dacht bijna dat ik overspannen was. Ik wist niet meer wat ik moest doen om me beter te voelen, omdat ik al meer rust had genomen, ook op mijn werk.

Tijdens mijn intake bij Caroline kwam al snel naar voren dat mijn leven in een jaar tijd enorm veranderd was en dat ik daar misschien wel last van had. Ik wilde alles in hetzelfde tempo volhouden en vooral alles goed doen.

Tijdens de sessies stelde Caroline me veel vragen waar ik echt over na moest denken. Ze gaf me oefeningen met kaartjes om duidelijk te maken waar mijn behoeftes liggen, welke waarden ik belangrijk vind en nog meer om mezelf beter te leren kennen. Ik vond dat lastig, maar het werd makkelijker én leuker gemaakt door die oefeningen.

Uiteindelijk voel ik me nu weer in evenwicht. Ik ken mezelf beter. Ik weet beter wat ik wil. Ik weet ook veel beter waarom ik handel zoals ik handel. Het is ook belangrijk om aan anderen kenbaar te maken hoe ik me voel. Ik ben erg blij dat Caroline me heeft geholpen mezelf beter te leren kennen!”

Meer referenties LEVEN VANUIT JE KERN