Vrouw, 25 jaar 
“Wegens o.a. lichamelijke klachten, zoals regelmatig migraine e.d., ben ik bij Caroline terecht gekomen. Ik had moeite met grenzen stellen, wilde graag aan iemands verwachtingspatroon voldoen en had moeite om mezelf te ‘beschermen’. In mijn werk in de gezondheidszorg en ook in de privésfeer had ik er moeite mee om op mijn strepen te staan. Mijn ‘please-gedrag’ – mede veroorzaakt door ervaringen uit het verleden- zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel begon te zitten. Ik kreeg regelmatig last van migraine, een onrustgevoel in mijn buik en slapeloosheid. 

Bij Caroline heb ik veel geleerd. Ik heb geleerd ervaringen uit het verleden beter los te laten en heb geleerd meer voor mezelf op te komen, zonder hier achteraf een schuldgevoel bij te krijgen. Ik heb gemerkt dat ik in mijn werk professioneler ben geworden en ook dat ik in relaties veel meer in evenwicht ben. Ook heb ik de afgelopen maanden geen last meer gehad van migraine. Natuurlijk blijft het ‘grenzen aangeven’ en hier ook duidelijk over communiceren, een aandachtspunt bij mij. Ik denk dan ook dat het best goed is om weer een keertje af te spreken om eea door te praten. Al met al vind ik het een bijzondere ervaring en een absolute aanrader voor mensen die ook tegen dit soort problemen aanlopen, die moeite hebben met balans in hun leven en al gauw worden ‘opgeslokt’ door het leven van alledag.”

 

meer referenties LEVEN VANUIT JE KERN